Судска медицина – Септембарски испитни рок

Поштоване колегинице и колеге,

Потврда испита из судске медицине у Септембарском испитном року (траје од 1. до 7. септембра 2023. године) вршиће се искључиво електронски, попуњавањем упитника на Ретикулуму, у периоду од суботе 5. августа, до понедељка 14. августа (до 7.00 часова) 2023. године.

Линк до упитника биће постављен у засебном обавештењу, након што редовно годишње одржавање Ретикулума буде завршено.

 

Накнадна потврда испита неће бити могућа!

 

Прелиминарни термини усмених испита (по данима) биће објављени на сајту Факултета у суботу 19. августа 2023. године. Тачна сатница полагања испита биће објављена на сајту Факултета и огласној табли Института у петак 1. септембра, након испитног теста.

 

Испитни тест одржаће се у петак 1. септембра 2023. године у 8.00 часова, у амфитеатру Института за патологију. На тест обавезно понети попуњену белу пријаву (молимо вас да у горњем десном углу пријаве напишете име наставника код којег полажете усмени испит). 

За припрему теста користи се званични уџбеник из судске медицине. Тест се састоји из 20 питања и доноси 20 поена у укупном формирању оцене. Да би положио, студент мора тачно да одговори на 60% питања (12 питања). Студенти који положе тест стичу право на излазак на усмени део испита. Тест важи само у једном испитном року.

Остале вести из категорије